foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel.+36/30/8649125
info.bte@balatonszarszo.hu


 Tekintse meg a
LECSÓ FESZTIVÁL , a CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL, és a SZÜRETI MULATSÁG
fotóit!
 

Balatonszárszóról


 

topartiparkBalatonszárszó a Balaton déli partján elhelyezkedő egyik legrendezettebb település, a „kisgyermekes családok paradicsoma”, ahol gyönyörű környezetben,  családbarát szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

 

Évről évre parkosítások, virágosítások varázsolják egyre szebbé és vonzóbbá községünket. A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben való sokéves eredményes részvételért Balatonszárszó 2014-ben Elnöki Oklevelet kapott elismerésül.


Községünk három szabad stranddal rendelkezik, a legnagyobb és leglátogatottabb a központi strand, mely a balatontipp.hu internetes oldal 2010 nyarán szervezett szavazásán a vendégek véleménye alapján a Balaton második legjobb strandja lett. Vendégeink magasabb szintű kiszolgálása érdekében 2013-ban továbbfejlesztettük és felújítottuk.


strandA szabadidő aktív eltöltésének főbb helyszínei a strandokon és a jól felszerelt játszótereken kívül a Balaton partján egyedülálló Csukás Színház, mely 2011 óta fesztiválok, gyermek és felnőtt előadások helyszíne.
„A Csukás Színház múltja és jelene” kisfilmmel 2014-ben a Balatonszárszói Turisztikai Egyesület benevezett a Hungexpo által kiírt II. Utazási Turisztikai Kommunikációs Díj pályázatra. Az alkotás közönség díjat nyert.

 

Egész évben látogatható az aktív befogadásra késztető, interaktív kiállítást bemutató József Attila Emlékház, ahol a főszezonban minden nap szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

 

 

2014. június 13-án megnyitotta kapuit a Napfényudvar Minigazdaság Állatsimogató. Itt vendégek betekinthetnek egy háztáji parasztudvar mindennapi életébe, megismerhetik annak állatvilágát, ízelítőt kapnak egy lassan elfeledett, a falusi ember és állatai együttélésének idilli világból. A Balaton partján ez egy olyan hely, ahol a családok 1-2 órát kellemesen eltölthetnek, nagyszerű gyerekprogram lehet egy balatoni nyaralás közben.


A horgászok a Balaton partján, valamint a környéken három horgásztónál is hódolhatnak szenvedélyüknek.


zenepavilon2015-ben is ingyenes szolgáltatásokat és igen változatos programokat kínálunk.


Legyen vendégünk a hagyományos és szezonális rendezvényeinken:

 

Szezonnyitó tüzes esték

Sárkányfesztivál

Csokoládéfesztivál

Lecsófesztivál

Gyermek és felnőtt előadások

 

Várjuk Szeretettel!


 

Ha szállást keres Balatonszárszón,

itt biztosan talál

szallaslogo3

A szálláskereső használata

Csukás Színház

csukas2017 1k

Nyári programok 2017

nyari program2017 1k

Sárkányfesztivál 2016

sarkanyfesztival 2016 1

Gyermek- és családbarát Balatonszárszó

image kiadvany 2016 1k

3D séta B.szárszón

GPS QR kód

QR kod bszarsz hosok tere

Időjárás

Éjjel-nappal Balaton

ejjel nappal balaton logo k

Mozdulj Balaton

mozduljbalaton

Balatonszárszó a Facebookon

face

Valuta árfolyamok

Látogatók